Expertiză

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.
Cererea de îngrășăminte variază în funcție de cultură, tip de sol și fermă. De aceea este important pentru reprezentanții noștri regionali să pună cunoștințele lor în slujba clienților și să dezvolte un program de nutriție cu aceștia.

Contactați-ne pentru a afla ce produse sunt cele mai potrivite pentru cultura dumneavoastră, cum să o eficientizați sau cum să depozitați produsele noastre!

Colegii noștri iau probe în timpul vizitelor pe teren pentru a verifica conținutul de nutrienți sau pentru a ajuta la determinarea valorilor pH și EC ale apei de irigat.


Apelați la sfaturile experților noștri!


Agricultura precisă începe cu fertilizarea corespunzătoare.


Conform principiului minim al Leibig,  unei plante cultivate este determinată de disponibilitatea suficientă a substanțelor nutritive. Fiecare cultura preiau nutrienți la rate și niveluri diferite în timpul dezvoltării lor. Astfel, este esențial să existe un plan precis de fertilizare pentru a preveni și elimina carențele și pentru a maximiza randamentul.Apelați cu încredere la experiența reprezentanților noștri.


Teste de apă în laborator

Compoziția minerală a apei de irigat și alte proprietăți conexe (CE, pH, duritate, conținut de elemente toxice etc.) influențeaza selectarea tipului de îngrășăminte utilizate. Tratarea apei (de exemplu, acidificarea) și afectează durata de viață a sistemului de irigații și costurile generale. Un echilibru atent ajustat între îngrășământ și apă asigură o aprovizionare optimă cu nutrienți.

»


Echipa de experți

Colegii noștri, cu expertiză în domeniul inginerilor de plante, în horticultură și agricultură, cu mulți ani de experiență și metode dovedite, îi ajută pe cultivatorii noștri să dezvolte cel mai adecvat program de nutriție. Obțineți sfaturi gratuite, sugestii personalizate!

»


Sfaturi și noutăți

Accesați secția noastră de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai noi articole publicate de echipa noastră de specialiști

»


Participați la evenimentele organizate de echipa ICL

Putem fi găsiți la mai multe evenimente și expoziții din toată țara. La standurile noastre puteți obține promoții specifice, sfaturi și informații detaliate despre produsele noastre, tehnologii, training-uri și nu numai.

»

Pilonii Asigurării Calității ICL

, post image

1. Ingrediente pure.

In ultimii ani, lantul de aprovizionare cu fructe si legume este foarte atent la contaminantii din legume si fructe. Piata se adapteaza la sensibilitatea mai mare a opiniei publice si este important ca fermierii sa reduca cat mai mult posibil reziduurile de substanțe precum perclorati, metale grele si alte molecule, iar legislatia va merge si in aceasta directie.

, post image

2. O gamă variată pentru a răspunde tuturor așteptărilor

Cerințele nutritive ale diferitelor specii depind în mare măsură și de condițiile meteo actuale, tehnologie aplicata, caracteristicile solului și calitatea apei de irigat. Prin urmare, atunci când alegeți un îngrășământ hidrosolubil, este important să alegeți cel mai flexibil produs care poată să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

, post image

3. Expertiză în nutriție

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.

, post image

4. Cercetare și inovare continuă

Diferitele tehnologii dezvoltate de ICL permit optimizarea și eficiența utilizării nutrienților. O cantitate mai mică de îngrășăminte poate fi suficientă, dar o calitate și un randament mai mare pot fi obținute doar printr-o fertilizare de precizie. Acest lucru reduce, de asemenea, impactul asupra mediului printr-o levigare redusă, mai puține aplicări și mai puține reziduuri.

, post image

5. Calitate ridicată, Rezultate dovedite

ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții.

, post image

6. Suma calităților ICL

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură.