1. Ingrediente pure.

6 Oportunități pentru a descoperi calitățile ICL.

Fiabile si eficiente: calitatile cheie pentru ingrasaminte de inalta calitate


cum contribuie puritatea materiilor prime la toate acestea?

Din cauza numeroaselor variabile implicate în agricultura, este important ca cel puțin fertilizarea sa fie sigura si sigura. Pentru a avea succes, ICL combină know-how-ul, zeci de ani de experienta si tehnologii inovatoare pentru a asigura produsele sale:

  • performanta previzibila
  • produse de calitate
  • randament ridicat

Calitatea furnizorilor dumneavoastra contribuie la Calitatea productiilor dumneavoastra.

Dintre calitatile necesare pentru a face diferenta, in aceasta prima intalnire vom examina aspectul legat de puritatea materiilor prime.

In ultimii ani, lantul de aprovizionare cu fructe si legume este foarte atent la contaminantii din legume si fructe. Piata se adapteaza la sensibilitatea mai mare a opiniei publice si este important ca fermierii sa reduca cat mai mult posibil reziduurile de substanțe precum perclorati, metale grele si alte molecule, iar legislatia va merge si in aceasta directie.

Trebuie sa faceti alegeri in cunoștinta de cauza si sa evaluati inputurile pe care le utilizati in ciclul de productie. In comercializarea produsului finit puritatea materiilor prime o sa fie din ce in ce mai importanta, deoarece afecteaza in mod direct calitatea productiei.

(Produse din gama IV, foarte sensibile la prezența contaminanților)

Prin reducerea poluanților, se pot produce culturi mai sanatoase cu un impact mai redus asupra mediului.

Prin reducerea poluanților, se poate produce un mediu mai sănătos și culturi mai sănătoase

In prezent precuparea oamenilor pentru sanatatea devine din ce in ce mai importanta. Fertilizarea este o practica obișnuita, dar conteaza si ce fel de produse alegem. Ingrasamintele speciale marca ICL pot satisface nevoile economiilor moderne de astazi cu produse fiabile si de inalta calitate. De la materiile prime extrase din minele proprii de fosfat si potasiu pana la produsul finit, efectuam un control de calitate continuu in timpul productiei. Materiile prime pe care nu le producem noi insine provin de la producatori selectati cu atentie, unde verificam in mod regulat procesele noastre de productie. Astfel, toate materiile prime pe care le folosim respecta polititca REACH.

Pentru culturile de inalta calitate, este esential sa se excluda contaminantii periculosi (cum ar fi metalele grele).

De asemenea, este important de mentionat ca irigarea periodica si utilizarea ingrasamintelor de baza nu asigura intotdeauna o nutritie completa.

Acest lucru se datorează faptului ca:

  • nu toata apa utilizata la irigare este aceeasi. Astfel, proportia de elemente dizolvate este diferita.
  • fiecare cultura are nevoi specifice care se schimba in mod natural in timpul cresterii.

Prin urmare, se recomanda utilizarea de substante nutritive solubile in apa sau ingrasaminte foliare ca varianta de completare a fertilizarii.
ICL Specialty Fertilizers ofera ingrasaminte de inalta puritate cu diferite formulari care pot fi combinate intr-un mod flexibil.

Utilizare flexibilă: adaptați aprovizionarea cu nutrienți la nevoile în schimbare ale plantelor, condițiile solului și condițiile meteorologice. Linia noastră de produse include îngrășăminte de diferite tipuri de aplicații, compoziții diferite și avem soluția potrivită pentru fiecare nevoie în creștere din portofoliul nostru!
Puritate: cantitatea de impurități prezente în produse este aproape nedetectabilă datorită calității materiilor prime și procesării lor profesionale.
Exclusiv: produse la comandă pentru nevoi specific


Liniile de produse ICL Special Fertilisers oferă îngrășăminte de înaltă puritate din diferite compoziții care pot fi combinate într-un mod flexibil

 

  • Flexibilitate: adaptati aprovizionarea cu nutrienti la nevoile platelor care sunt in continuua schimbare, conditiile solului si conditiile meteorologice. Gama noastra de produse include ingrasaminte de diferite formulari, pentru diferite situatii. Astfel incat si cel mai exigent fermieri poate gasi solutia potrivita pentru el in portofoliul nostru.
  • Puritate: Datorita calitatii materiilor prime si procesarii lor profesionale cantitatea de impuritai prezenta in produse este aproape nedetectabila.
  • Exclusivitate: in gama exista produse exclusive, concepute pentru a raspunde nevoilor nutritive specifice.

Gama NOVA se caracterizează prin:


Doriti sa aflati mai multe despre agricultura de precizie?


Lucrăm în strânsă cooperare cu fermierii noștri

Accesați secția noastră de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai noi articole publicate de echipa noastră de specialiști

»


Tehnologii performante și gama variată

Aflati mai multe despre tehnologiile inglobate in ingrasamintele de specialitate marca ICL si descopera gama variata de produse

»


Suntem la dispoziția fermierior

Colegii nostrii vizitează cultivatorii pentru un program de nutriție detaliat si personalizat.

»

Sfaturi gratuite!, featured image

Sfaturi gratuite!

Ajutam fermierii cu sfaturi personalizate. Solicitati sfaturi online gratuite!

Pilonii Asigurării Calității ICL

, post image

2. O gamă variată pentru a răspunde tuturor așteptărilor

Cerințele nutritive ale diferitelor specii depind în mare măsură și de condițiile meteo actuale, tehnologie aplicata, caracteristicile solului și calitatea apei de irigat. Prin urmare, atunci când alegeți un îngrășământ hidrosolubil, este important să alegeți cel mai flexibil produs care poată să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

, post image

3. Expertiză în nutriție

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.

, post image

4. Cercetare și inovare continuă

Diferitele tehnologii dezvoltate de ICL permit optimizarea și eficiența utilizării nutrienților. O cantitate mai mică de îngrășăminte poate fi suficientă, dar o calitate și un randament mai mare pot fi obținute doar printr-o fertilizare de precizie. Acest lucru reduce, de asemenea, impactul asupra mediului printr-o levigare redusă, mai puține aplicări și mai puține reziduuri.

, post image

5. Calitate ridicată, Rezultate dovedite

ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții.

, post image

6. Suma calităților ICL

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură.