4. Cercetare și inovare continuă

Piloni asigurării calității ICL

Cercetare și inovare continuă


Diferitele tehnologii dezvoltate de ICL permit optimizarea și eficiența utilizării nutrienților. O cantitate mai mică de îngrășăminte poate fi suficientă, dar o calitate și un randament mai mare pot fi obținute doar printr-o fertilizare de precizie. Acest lucru reduce, de asemenea, impactul asupra mediului printr-o levigare redusă, mai puține aplicări și mai puține reziduuri.

ICL oferă fermierilor tehnologii unice pentru un randament economic ridicat.Tehnologii


E-Max release: fără pierderi, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Esența tehnologiei de eliberare controlată a nutrienților este o pelicula ce îmbunătățește eficiența utilizării nutrienților. Rata de dizolvare a nutrienților depinde de umiditatea și temperatura solului, astfel încât durata acțiunii poate fi prevăzută în avans.

»


M77: îngrășăminte solubile în apă pentru absorbție și utilizare optimă.

Formula M77 este un amestec de ingrediente care asigură o absorbție 100% de macro-, mezo- și micro-elemente, declanșând și stimulând procesele vitale.

»


PeKacid: soluție nutritivă unică pentru o absorbție optimă.

Tehnologia PeKacid este un brevet ICL. Îngrășămintele care conțin peKacid sunt foarte solubile, îmbunătățesc calitatea apei de irigat și ajută la absorbția nutrienților prin efectul lor acidifiant. Utilizarea acestui produs previne sau elimină depunerile de calcar din sistemul de irigații.

»


H2Flo pentru management eficient al apei din substrat.

Tehnolgia H2Flo este concepută pentru a ușura hidratarea substratului sau al solului. Acestea facilitează mișcarea apei în sol, crescând astfel în mod semnificativ eficiența irigării prin reducerea semnificativă a necesarului de apa pentru irigat.

»

Pilonii Asigurării Calității ICL

, post image

1. Ingrediente pure.

In ultimii ani, lantul de aprovizionare cu fructe si legume este foarte atent la contaminantii din legume si fructe. Piata se adapteaza la sensibilitatea mai mare a opiniei publice si este important ca fermierii sa reduca cat mai mult posibil reziduurile de substanțe precum perclorati, metale grele si alte molecule, iar legislatia va merge si in aceasta directie.

, post image

2. O gamă variată pentru a răspunde tuturor așteptărilor

Cerințele nutritive ale diferitelor specii depind în mare măsură și de condițiile meteo actuale, tehnologie aplicata, caracteristicile solului și calitatea apei de irigat. Prin urmare, atunci când alegeți un îngrășământ hidrosolubil, este important să alegeți cel mai flexibil produs care poată să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

, post image

3. Expertiză în nutriție

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.

, post image

5. Calitate ridicată, Rezultate dovedite

ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții.

, post image

6. Suma calităților ICL

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură.