2. O gamă variată pentru a răspunde tuturor așteptărilor

Piloni ai asigurării calității ICL

Gama variată, Soluții pentru toți fermierii…


Cerințele nutritive ale diferitelor specii depind în mare măsură și de condițiile meteo actuale, tehnologie aplicata, caracteristicile solului și calitatea apei de irigat. Prin urmare, atunci când alegeți un îngrășământ hidrosolubil, este important să alegeți cel mai flexibil produs care poată să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.
Gama variată de produse ICL asigură faptul că fiecare fermier poate găsi îngrășământul care se potrivește nevoilor sale, indiferent de cultură sau daca cultivă în câmp deschis sau în seră.

Gama de îngrășăminte solubile în apă NPK vă permite să răspundeți nevoilor unei mari varietăți de culturi.

Cum?

Alegeți soluția optimă!


Lucrăm în strânsă cooperare cu fermierii noștri

Accesați secția noastră de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai noi articole publicate de echipa noastră de specialiști

»


Tehnologii performante și gama variată

Aflati mai multe despre tehnologiile inglobate in ingrasamintele de specialitate marca ICL si descopera gama variata de produse

»


Suntem la dispoziția fermierior

Colegii nostrii vizitează cultivatorii pentru un program de nutriție detaliat si personalizat.

»

Sfaturi gratuite!, featured image

Sfaturi gratuite!

Ajutam fermierii cu sfaturi personalizate. Solicitati sfaturi online gratuite!

Pilonii Asigurării Calității ICL

, post image

1. Ingrediente pure.

In ultimii ani, lantul de aprovizionare cu fructe si legume este foarte atent la contaminantii din legume si fructe. Piata se adapteaza la sensibilitatea mai mare a opiniei publice si este important ca fermierii sa reduca cat mai mult posibil reziduurile de substanțe precum perclorati, metale grele si alte molecule, iar legislatia va merge si in aceasta directie.

, post image

3. Expertiză în nutriție

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.

, post image

4. Cercetare și inovare continuă

Diferitele tehnologii dezvoltate de ICL permit optimizarea și eficiența utilizării nutrienților. O cantitate mai mică de îngrășăminte poate fi suficientă, dar o calitate și un randament mai mare pot fi obținute doar printr-o fertilizare de precizie. Acest lucru reduce, de asemenea, impactul asupra mediului printr-o levigare redusă, mai puține aplicări și mai puține reziduuri.

, post image

5. Calitate ridicată, Rezultate dovedite

ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții.

, post image

6. Suma calităților ICL

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură.