5. Calitate ridicată, Rezultate dovedite

Piloni asigurării calității ICL

Echipa câștigătoare


ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții. Reprezentanții noștrii sunt în permanență disponibuli pentru sfaturi și întrebări si sunt pregătiți să testese cele mai bune varinate astfel încât producătorul să obțină maximum de randament.

Fermierul și echipa ICL lucrează împreună pentru a stabili producția dorită și pentru a formula un plan unic de nutriție. Acest lucru creează o strategie rentabilă care maximizează nevoile culturii în fiecare etapă a creșterii sale.

 


Munca comună este însoțită pe toată durata producției, iar datorită acestei cooperări s-au obținut rezultate excelente. Mai jos regăsim doar un exemplu:

Am folosit produsele ICL si cu cativa ani în urmă, iar cand echipa ICL a dorit să realizeze un lot demonstrativ in ferma mea am fost incantat. Am aplicat Agromaster 16-10-16 inainte de pregătirea terenului pentru cultura de varză. La început am fost puțin sceptic, însă odată cu evoluția culturii rezultatele au fost surprinzătoare. Avand în vedere că solurile din zona noastră sunt usoare și faptul că aplicăm irigații, azotul nu s-a pierdut. Nu am fost nevoit să mai aplic alte îngrășăminte pe bază de azot. Agromaster a furnizat nutrienți timp de 3 luni, pe toată perioada de vegetație a culturii.

Vasile Matei, Lungulețu


ICL Specialty Fertiizers (Syngenta Field Days)

în Lunguletu, pe terenul fermierului Vasile Matei, echipa Syngenta & ICL pentru culturi speciale a prezentat fermierilor oferta de hibrizi de varza și conopida

Colegii noștri, cu expertiză în domeniul inginerilor de plante, în horticultură și agricultură, cu mulți ani de experiență și metode dovedite, îi ajută pe cultivatorii noștri să dezvolte cel mai adecvat program de nutriție. 

Putem fi găsiți la mai multe evenimente și expoziții din toată țara. La standurile noastre puteți obține promoții specifice, sfaturi și informații detaliate despre tehnologi de fertilizare și nu numai.

Suntem gata să explicăm cum funcționează tehnologiile noastre si cum să transformați fertilizarea într-o lucrare agricolă de succes. Astfel, eficiența economică va crește, impactul asupra mediul va fi mai scăzut, iar cheltuielile cu forța de muncă vor fi reduse.

Mai jos regăsim un exemplu de lucru în echipă intre reprezentații noștrii si un producător de Poinsentia din Transilvania. Am realizat mai multe testări susținute de ICL astfel încât clientul nostru să obțină cele mai bune rezultate.

Pilonii Calității ICL

, post image

1. Ingrediente pure.

In ultimii ani, lantul de aprovizionare cu fructe si legume este foarte atent la contaminantii din legume si fructe. Piata se adapteaza la sensibilitatea mai mare a opiniei publice si este important ca fermierii sa reduca cat mai mult posibil reziduurile de substanțe precum perclorati, metale grele si alte molecule, iar legislatia va merge si in aceasta directie.

, post image

2. O gamă variată pentru a răspunde tuturor așteptărilor

Cerințele nutritive ale diferitelor specii depind în mare măsură și de condițiile meteo actuale, tehnologie aplicata, caracteristicile solului și calitatea apei de irigat. Prin urmare, atunci când alegeți un îngrășământ hidrosolubil, este important să alegeți cel mai flexibil produs care poată să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.

, post image

3. Expertiză în nutriție

Suntem mândri că unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei noastre este competența specialiștilor noștri. Experții din zona noastră acordă o atenție deosebită clienților noștri și sunt în contact cu utilizatorii noștri din întreaga lume pentru a oferi consultanță și asistență.

, post image

4. Cercetare și inovare continuă

Diferitele tehnologii dezvoltate de ICL permit optimizarea și eficiența utilizării nutrienților. O cantitate mai mică de îngrășăminte poate fi suficientă, dar o calitate și un randament mai mare pot fi obținute doar printr-o fertilizare de precizie. Acest lucru reduce, de asemenea, impactul asupra mediului printr-o levigare redusă, mai puține aplicări și mai puține reziduuri.

, post image

6. Suma calităților ICL

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură.