6. Suma calităților ICL

Piloni asigurării calității ICL

Responsabilitatea rezultatelor


În seria noastră de articole, am prezentat modul în care un producător poate garanta succesul unui fermier.

Datorită numeroaselor variabile din agricultură, este important ca cel puțin fertilizarea să fie simplă și sigură. Pentru a avea succes, ICL combină know-how-ul, zeci de ani de experiență și tehnologii inovatoare pentru a asigura prin produsele sale:

1. Performanță previzibilă.
2. Produse de calitate.
3. Randament economic ridicat.

Cum asigură ICL acest lucru?

Cele mai pure materii prime provenite din cele patru mine deținute de companie în Anglia, Spania, China și Israel sunt selectate cu atenție astfel încât impuritățile și conținutul de metale grele să fie la nivelul minim.

Controlul stricte al calității: realizăm 250.000 de teste în fiecare an la cele zece locații de producție din întreaga lume pentru a asigura calitatea ridicată ce ne reprezintă. Fiabilitatea produselor noastre este garantată de personalul nostru de cercetare și dezvoltare.

Livrare sigură: Ne asigurăm că produsele noastre ajung la utilizatorii finali în condiții perfecte.

Recomandări ale experților: Asigurarea calității se aplică nu numai producției produsului, ci și utilizării acestuia. Colegii noștri calificați vor recomanda o strategie de nutriție rentabilă, eficientă și profitabilă după evaluarea capacităților și nevoilor individuale.