Rezultate

Echipa câștigătoare


ICL Specialty Fertilizers nu este doar o simplă companie producătoare de îngrășăminte. Noi aflăm exact ce au nevoie partenerii nostrii și încercă să le oferim cele mai bune soluții. Reprezentanții noștrii sunt în permanență disponibuli pentru sfaturi și întrebări si sunt pregătiți să testese cele mai bune varinate astfel încât producătorul să obțină maximum de randament.

Mai jos regăsim un exemplu de lucru în echipă intre reprezentații noștrii si un producător de Poinsentia din Transilvania. Am realizat mai multe testări susținute de ICL astfel încât clientul nostru să obțină cele mai bune rezultate.


Fermierul și echipa ICL lucrează împreună pentru a stabili producția dorită și pentru a formula un plan unic de nutriție. Acest lucru creează o strategie rentabilă care maximizează nevoile culturii în fiecare etapă a creșterii sale.


Munca comună este însoțită pe toată durata producției, iar datorită acestei cooperări s-au obținut rezultate excelente. Mai jos regăsim doar un exemplu:

Am folosit produsele ICL si cu cativa ani în urmă, iar cand echipa ICL a dorit să realizeze un lot demonstrativ in ferma mea am fost incantat. Am aplicat Agromaster 16-10-16 inainte de pregătirea terenului pentru cultura de varză. La început am fost puțin sceptic, însă odată cu evoluția culturii rezultatele au fost surprinzătoare. Avand în vedere că solurile din zona noastră sunt usoare și faptul că aplicăm irigații, azotul nu s-a pierdut. Nu am fost nevoit să mai aplic alte îngrășăminte pe bază de azot. Agromaster a furnizat nutrienți timp de 3 luni, pe toată perioada de vegetație a culturii.

Vasile Matei, Lungulețu


Colegii noștri, cu expertiză în domeniul inginerilor de plante, în horticultură și agricultură, cu mulți ani de experiență și metode dovedite, îi ajută pe cultivatorii noștri să dezvolte cel mai adecvat program de nutriție. 

Putem fi găsiți la mai multe evenimente și expoziții din toată țara. La standurile noastre puteți obține promoții specifice, sfaturi și informații detaliate despre tehnologi de fertilizare și nu numai.

Suntem gata să explicăm cum funcționează tehnologiile noastre si cum să transformați fertilizarea într-o lucrare agricolă de succes. Astfel, eficiența economică va crește, impactul asupra mediul va fi mai scăzut, iar cheltuielile cu forța de muncă vor fi reduse.